Hej Kryddor

Juni 2019. Det har onekligen varit en vädermässigt sval och ostadig försommar och Maj månad bjöd inte på någon värme precis. Detta har ju påverkat Kryddornas hojåkande till en mini nivå. Ja o jo någon tur har det blivit och några soloturer har väl hunnits med men inte som det brukar vara. Nu är det väl oxå så att vi minns föregående års rekord värme som bara fortsatte och fortsatte men det var nog en en unik företeelse och den lär vi inte se i år. När vi nu går in i den riktiga sommarperioden är det bara till att tillbe de högre makterna om en väderstabilisering och mer anständiga temperaturer. Runt hörnet ligger ju snart Midsommar och redan nu har ju en del börjat sin semester, en del på två hjul, fyra hjul eller med vingar och till alla är det bara att önska god färd och en skön semester. Merparten kommer ju i vanlig svensk ordning att ha sin frihet i Juli och det är ju ett tag till. Så nu är det dags att se och få till några Krydd turer, långa eller korta viktigast är att vi träffas. Och Du som ännu inte bestämt om det eventuellt skall bli någon semestertur på hoj, se till att planera, har Du frågor så finns det många Kryddor med tips och förslag.
Kryddans torsdagsträffar är i igång och vi kör med 14 dagars intervall som tidigare och vi kallar internt via FB-gruppen, under slutet av juni fram till Augusti gör vi sen sommaruppehåll för träff i lokalen, men träffs ändå för ett glass-åk eller dylikt.
Ta det lugnt därute och åk försiktigt oavsett transportsätt med god framförhållning, för vimsiga bilister (och cyklister) finns det gott om och dom lär sig aldrig att motorcyklarna är ute igen.

Redax Juni 2 / 2019