Hej Kryddor

Juni 2022

Sommarmånaderna är här nu och det sprätter och sprakar ute i naturen när allt nu sätter igång att grönska och blomma, den gula rapsen på de Skånska fälten är snart förbi, men det är vackert därute och det luktar gott. MC åkandet är igång och nu ser man flera hojar med semesterpackning ute på vägarna. Krydd aktiviteten är minst sagt låg, men oavsett ta alla tillfällen i akt, åk hoj och njut.
Runt hörnet ligger nu snart Midsommarhelgen och väntar och varje gång det händer blir man lika överraskad av att nu vänder det igen - och vart tog den tiden vägen.

Sen har vi ju det här fruktansvärt hemska kriget i Ukraina som pågår där ingen i dagsläget vet hur det skall gå och på vilket sätt det kommer att påverka oss, att det kommer att påverka oss ännu mer än idag det är nog alla överrens om .
 
Covid läget är stabilt lågt men tänk efter och Stay Safe.

Och som vanligt ! Var försiktig ute i trafiken, för virriga personer och bilister som än gång inte ser motorcyklister, och ännu lite grus på vägen gör det förrädiskt och kan bli en spännande kombination minst sagt.
 

Tack o hej / och ha en härlig sommar

Redax /  6 Juni 2022