Rubrik Datum Text av Bilder av
En tur till Gileleje 2003-04-21 Ibe Ibe

Vi träffades på klubben och drog iväg upp till Helsingborg. Tog färjan över och en lätt frukost på 2 röda pulser med bröd. och sedan gled vi igenom Helsingör nätt och försiktigt. Vädret var fint men lite svalt. Kustvejen upp till Gilleleje är ingen motorväg precis och mycket trafik. Så det blev till att ta det lugnt och hålla sig i kön.

Väl framme så beslutade halva truppen att äta nere i hamnen för det var billigare att äta fisk i korvastånd!! Vi andra gick in till Karen ó Marie, det gula huset på Havnevej 3. Vi beställde spätta som täcker hela tallriken så man får ha potatisen sidan om. Efter denna kulinariska måltid drog vi vidare ner till Fredensborg och ut till Humlebäck på små fantastiska krokiga vägar och sedan Kustvejen ner. Rakt in i Köpenhamns centrum och på Kungen Nytorg var det dags med ett par röda pölser per skalle. Belåtna med dagen tog vi "bron" hem.

Med på turen var: Kerstin, Kjell, Mona, Ingvar, Pia,,Janne, Carsten, Claes, Jeanette, Geoffrey, Rose-Marie, Stefan, Barbara, Leif, Ingrid, Viggo och IBe Mätta och belåtna var det dags att dra vidare till Fedensborg

Bilder finns på  Krydd foto 


Mätta och belåtna i Gilleleje var det dags att dra vidare mot Fredensborg


< Tillbaka >