Rubrik Datum Text av Bilder av
Avrostning i Stävie 2005-04-23 Ibe Ibe, Nettan, Jeanette

Vi startade redan kl: 09.00 på Slussplan. Utom Viggo som hade kört i förväg för att ställa i ordning alla koner på körplanen. När vi kom fram dukade vi fram en liten frukost med kaffe.
Sedan var det teori och videofilm. Efter det att vi fått bankat in lite vett i huvudena så var det dags för praktiska övningar.
När vi var i halvtid på övningarna, dök Sylvia och Rolle upp från Mörarp. Sylvia propsade på att prova brorsans Fazer och efter några rundor, fel, efter några väldigt snabba rundor. -Sådan ska jag ha!-
Vi roade oss även med att prova varandras hojar, vilket var roligt. Undertecknad körde för första gången en sådan där Amerikansk sak. Ingvar A visade att man vist kan göra piruetter med en HD Road King och Ewa visade att hon kan mycket mer än det hon visar ute på vägen. Jeffe körde slalom med sin båt med Marco bak på (med säkerhetsbälte).
Några timmar senare, efter alla slalom åken, var vi så hungriga att vi gav upp.
Eskil blev vald med enhällig majoritet till Grillmästare och Marco till Kock assistent. Det var en festmåltid som hette duga med -Mellisar- , Jonnys senap och potatissallad.
Hemfärden gick över Bjärred med mjukglass som avslutning på en förträfflig dag.

Med på dagens övningar var: Krisztina, Ewa, Anette, Jeanette, Sylvia, Roland, Staffan, Jerry, Ingvar A, Rickard, Per-Anders, Patrick, Eskil, Viggo, Geoffrey, Marco och han som skriver, IBe


Bilder finns på 
Krydd foto 


Frukost före den ansträngande teorin o körningen

< Tillbaka >