Rubrik Datum Text av Bilder av
Helsingborg o Yamaha Center 2007-03-25 Robban Ibe

Kaffe i vårsolens glans .
AAH solen lyste på Slussplan från en klarblå himmel o här samlades ett åk-hungrigt gäng, Ingvar A, Viggo, Leif, Adrian o Carina, Tomas och Robban. IBe, vår sammankallandes Honda hade fått någon form av Electro-hosta o ville inte snurra med, därför  kom IBe på fyrhjulingen, men blev klart förvisad till att åka sist i gänget.

Kurs blev satt till Helsingborg o Yamma Centers visnings dag. I.A ledde färden över ett folktomt Lomma-Bjärred-Landskrona-Glumslöv o sen via (återigen) nya väg snuttar kring Helsingborg så att vi kom fram till Filborna o Yamma. Ack vilken åktur vi hade, sol, vår dofter (kodynga) o milsvid utsikt, också detta-äntligen få åka hoj igen.

På Yamma träffade vi nya o gamla vänner o det blev en hel del skitsnack o tittande på hojar o tillbehör. Om vi handlade nåt, nej inte precis, bara Adrian som införskaffade ett oljefilter.

Väl uppsuttna igen leddes vi av Viggo inöver (för mig) okänd mark. Men nåt blev fel, vi trodde att vi informerat Viggo att vi ville hitta en kaffe glänta för att dricka vårt kaffe i, men detta nådde nog inte fram, för vi åkte o vi åkte, o vi åkte tills meddelandet nådde fram o då var vi i Lödde sandskog, ja ja ni vet de där med Viggos kaffegläntor, jo den var iofs bättre än vanligt om man tycker om att höra trafiken från E6-an. ( Sorry Viggo). Men kaffet var gott, solen var varm o vi hade det bra, så vi klagar inte så MYCKET!  Väl färdiga här, åkte vi samma väg hem igen.

Tack alla för en trevlig vår tur.
Robban

Bilder finns på 
Krydd foto 

< Tillbaka >