Rubrik Datum Text av Bilder av
2 Vikingar 2008-02-03 Patrik o Robban Patrik

En Dansk och en Svensk viking som träffades på Kryddan och tog en liten mc-tur på dryga 12 mil i strålande sol och lite snålblåst. Turen gick via Lomma, Bjärred,Landskrona, Marieholm, Eslöv Revinge, och sedan bar det hemmåt.

Skickar med bilder, och det verkar som kameran blev ordentligt nerfrusen.
Vi hörs, Vikingen från Sandby


Hej Skandinaviska Vikingar
De e kanske dags att göra "vågen" nu?, jag gick ut o i bilen idag och höll på att frysa ihjäl, fy.f vad vinden var kall, men OK solen den lyste
ju från en nästan klarblå himmel. JAG är imponerad över Er.

Igår eftermiddag när jag körde från jobbet åkte jag igenom Malmö, precis som det satte igång o snöa o sen övergick i hagel, tempen gick från +5 till +-0 på ngn minut. Framför mig på Regementsgatan hade jag en customåkare på en jamma 1100. När det haglade som mest då satte han ner benen som extra "styrstöd"o då speciellt vid dom däringa hastighetsguppen. Framme vid trafikljuset vid Bellevuevägen åkte jag upp sidan om honom och gjorde "tummen" upp till honom, han skakade på huvudet o gjorde tummen ner o sen "frysa ihjäl" tecken. Ja ja jag avundades inte honom just då, men väl hemma var jag tvungen att gå ut i garaget o lätta på täcket till den ¨svarta¨ men insåg snart att ¨hum¨ hon behövs nog tvättas o poleras, men va fan det tar vi när det blir dags för denne gubben att köra, o de kommer nog att dröja ..... +8 är minimum.

Robban

< Tillbaka >