Rubrik Datum Text av Bilder av
Kivik 2008-05-11 Robban Ibe

Söndag i 25 graders värme- ja jisses, hade påbudet åka till Kivik- Simrishamn, döm om min förvåning när jag kom till klubben o fann att IBe tagit fram ¨Bettan¨ - alltså blev han per Super automatik reiseleiter, Men att åka i slutet på gänget med en Yster Ibe - då går det fan imaj undan. Jörgen som var siste man o jag vi höll på att vrida skaftet av gasrullen för att å hänga med.
Men vackra vägar blev det, ja ja, jag hade samma vägar i min Gps som han hade i sin Ips, men kaffet på en d-ja skolgård den var underkänd, även om kaffet var gott o vi hade roligt. Jag lärde mig av det att allri lägga ngn kommentar om kaffe Place till Ibe - de straffar sig.
Ett välmående gäng bestående av IBe, Ole; Staffan; Rickard, Ulf; Niels; Jörgen, Adrian osse jag landade efter diverse diskussioner i Kivik. Buhrs place försåg oss med mad från havet, även om vi fick vänta på att trålaren skulle komma in o lasta av, snabba - nä de e di inte!. Hela syd östra Österlen var fullt med turister, inhemska så väl som utländska. Men vi var tuffast o snyggast - ellor !!!
Tebax gick via Kustvägen, Brantevik - ooh vecken sell, o sen mot Ystad vidare längs 101 o sen mot Svedala där viss pissförvirring inträffade i en korsning där olika folk skulle till olika ställen, o där fick fanimaj jag spel så jag drog till bensinmacken o fyllde i bränsle för hem marsch, väl hemma igen strax före 17.00 så satt en till flera kalla Carlsberg Hof mycket lägligt får man minst säga. Tack pågar för en Underbar hoj dag.

Oh än en gång till Ole, nu ser Du vicket gäng vi är, ja ja bara en del av dom, men iallafall, jag kan säga att dom andra , dom e inte bättre snarare likadana som ovannämnda gäng.

Bilder finns på  Krydd foto 

Dags för den stekte sillen på Buhre´s place i Kivik, syns väl !

< Tillbaka >