Rubrik Datum Text av Bilder av
Race of Champions 09-11-07 Robban Robban

Race of Champions, detta prestigefyllda race startades med något reducerat startfält denna Lördag.

Friska och förväntansfulla inför racet var iallafall åtta Kryddor, Geoffrey, Annelie, Hans, Leif, Ingvar, Patrik, Ulf och Eskil.

Från sidlinjen blev dessa väl på hejade av Marco, Anette, IBe o Robban. Efter genomgång av regler och vad olika flaggor betyder så var det då dags för uppvärmning och sedan tidskval.
Efter att under de sista veckorna tvingats höra hur het bataljen skulle bli emellan Staffan och Eskil så var det verkligen synd att det inte blev någon batalj, den bara försvann liksom i Staffans förkylning.
Under tidskörningen framkom det med all tydlighet att kraftig färgblindhet förekommer hos vissa kryddor, det var det där med BLÅ flagg, nä den är inte svart och nä man skall inte gå i depå, man skall se till och hålla sig undan, det är vad den betyder. Ja jisses.

Roligt var det och hårt blev det emellanåt, det var mycket nära att den svarte flaggen kom fram, men eftersom Kryddorna hade ställt in sig hos tävlings lederskan så klarade dom sig precis.
Körsätten var många, för att inte tala om dessa fighter ansikten man såg under hjälmarna, vissa djupt koncentrerade vissa bara körde o skrattade, men så var det så dags för final. Nedräkning och sen fullgas och iväg, det var trångt, mycket trångt och i kurva 3, ja där blev det en rejäl smäll. Några kamikaze piloter (ej nämnda) gjorde allt dom kunde för att få Eskil av banan. Jo och dom lyckades, Eskil blev justerad i benet och fick sakta linka sig till depå och utgå. Detta borde vara ett klart fall för svartflagg, men det kom ingen. Racet blev tufft och fighten fortgick ända in på mållinjen.
Tredje platsen gick till Patrik, andra platsen till Ingvar och den försvarande
mästaren från i fjol Geoffrey visade återigen var skåpet skulle stå och tog första platsen.

Återigen snackades det om ett sommar race, blir det något till sommaren då? Eskil vill ju ha revansch på dom där kamikaze typerna
Bilder finns
på  Krydd foto 

< Tillbaka >