Rubrik Datum Text av Bilder av
Rossis boys 2010-06-04 Staffan Staffan

Den här dagen hade jag med spänning väntat på enda sedan jag anmälde mig. Nu skulle "riktig" motorcykel åkning ske. Jag och tre mc-kamrater skulle åka till Ring Knutstorp och slå varvrekord. Jag och Cavalli på Honda VFR, Paul på en Ducati ST4 och sist Ola på en ”guldvinge.”  
Förväntningarna var höga och vi kom till banan laddade som f-n....Jag och Ola kom i samma grupp med en kvinnlig instruktör som efter lite försnack körde skjortan av oss med en hand på ryggen. Men allt eftersom dagen flöt och vi blev varma i kläderna ökades tempot radikalt och vi började känna oss som.......just det, Vallentino Rossi och grabbarna. När sista passet på banan var avklarat kände vi att detta nog var den viktigaste dagen i våra mc-liv. Så mycket tyckte vi att vi lärt oss. Vi hade passerat gränser som vi trodde var omöjliga både för oss själva och motorcyklarna. Sen det kanske allra viktigaste….vi såg ut som fyra överlyckliga småpågar i en leksaksaffär…..sanslöst roligt. 

Nu hoppas jag att jag får sällskap av många från klubben nästa år . Jag skall i varje fall dit igen och jag lovar….ni som följer med kommer att tycka som jag. 

Staffan VFR

Några bilder o Bildspel finns här:

Staffan-Rossi på G



< Tillbaka >