Rubrik Datum Text av Bilder av
(H)Alte Kameraden 2011-06-02 Ulf Janne, Kenneth, Robban

Tyskland resa med 11 st. Kryddor

Torsdag 2/6 samling 7.00 Trelleborg utom TARSTAD gänget 07.20
Resan med färjan var lång och solig, några tog en tupplur emellan skämten. Väl  inne i Sassnitz var det dags att köra bra vägar och något sämre vägar men med underbar natur. Första stopp blev mycket lyckat Beer och korv och kött mums. Sen klev vi på cyklarna igen med Ingvar som ledare och efter kom Chefen (Robban) det nya HD gänget. Nästa stopp blev i ett skogsbryn Bieren blev på mind. När solen stekte på oss så tänkte många på något kallt, efter lite skumpa väg och underbart sol natur så kom vi fram till vårt hotell  Altes Brauhaus i Wismar.

Väl här framme så började Kryddan show. Snabb dusch som tog max par minuter (gäller ej TARSTAD) sen ner på hotellets ute servering .Då drog den ena efter det andra garvet igång. Sen blev det en snabb runda i stan alla var hungriga så det blev nere vid hamnen (mycket god mat). Efteråt så gick vi på GT jakt, några tog några dans steg (herr o fru Magnusson), efter många om men så kom vi fram till en GT och misslyckad irish coffe och så har vi glass gänget naturligt viss (Jim o Kenneth).

Fredag 3/6
Kl 09.30 (gäller ej TARSTAD) efter några trafik förseelser genom stan där folk vänder på sina huvud när vi kommer smygande.  Så blir det nya underbara stigar med beer, korv, glass stopp Det blev en båt tur också över något vatten. Där blev ett korv glass beer stopp. Där var någon som behövde vila ögonen( tufft program) In genom Tysklands Hollywood några sådana Ferrari och några "små" hotell. Det blev ett bad stopp också p.g.a.  någon trött rygg, det kostar när man skall ligga på grön topp. När vi kom fram till vårt pang i Eckernförde så drog MC KRYDDAN igång igen, ABS, Finska kvinnor mm. Vi kom inte så långt den kvällen det blev dryck mat dryck på panget god irish coffee(stark). Här blev det sen en hamn promenad efter (rom cola som är en konstig dryck i Eckernförde) inga glada minner på kryddans folk då servicen på innestället i hamnen var kass. Väl på panget så blev det en avrundning hos Janne o Staffans rum med kollon körning och Gammel Dansk.

Lördag 4/6
Kl 10.00 alla var med (yes) mot den danska sidan. Slut på den goda korven, ölen blev man nu blåst på riktigt, när vi åkte båten över ingen korv ingen öl (Jim) sen blev det ett rakt spår mot hotellet, då trodde vi att man skulle se en grön pil komma susande, men nej då. När man checkat in på Cabinn i Odense så kändes det som ett fartyg (det vara bara gunget som saknades). Sista natten med gänget god mat på steak house, tyvärr en trapp olycka som inte var så bra visade sig sen. Glass stopp för vissa, några till bryggerit tog en rabarber öl sen blev det resans godaste irish Coffey (alla blanda själv) på torget med poolsnack m.m.

Söndag 5/6
Avresa 09.30 genom gång av våra cyklar (olje avtorkning, plast klipps fast satt) sen blev det studering av bilister som skulle ut från garaget o sen bar det av mot Malmö med små små fina vägar några stopp blev det, sen hemma ca 16.00

Tack för en underbar resa. / Ulf

------ ****** ------

(H)Alte Kameraden: Anneli, Hans, Eskil, Nettan, Ulf, Ingvar, Kenneth, Jim, Janne, Staffan, Robban

------ ****** ------

En massa osorterade bilder finns här

På väg mot Wismar låg denna Krog längs den vackra vägen
och förföriska grilldofter mötte oss, naturligtvis stannade vi.

/

Lilla färjan mellan Priwall och Travemunde

På Lindenhof´s veranda i Eckernförde, mums vilka goda öl
vi drack här. Detta var ett mycket trevligt ställe.

Tjejtjusaren från norr



< Tillbaka >