Rubrik Datum Text av Bilder av
Widtsköfle Café 2013-09-08 Anneli Anneli

I härligt sensommarväder med kompassriktningen inställd på Widtsköfle Café körde en liten smakfull kryddblandning. 
En salt Hans tog täten och och styrde ut mot Genarp och Öveds Kloster där vi stämt träff med en pepprig Eskil. Och det hade ju inte varit en kryddtur om vi inte hade en liten kaffepaus innan gruppen körde vidare. En bra kryddblandning behöver ju lite mer än salt och peppar och för att få optimala blandningen så behövs lite sötma i form av lite kvinnlig fägring och lite hetta på slutet höjer den kulinariska upplevelsen och denna stod Staffan för idag med sin röda chillifärgade Dukati. Från Öveds kloster gick färden mot Vollsjö, Fränninge, Andrarum och den kurviga vägen ner mot Degeberga över Hörröd.
Väl vid det trevligs lilla Widtsköfle Café smorde vi kråset med diverse läckra godsaker innan vi styrde kosan hemåt igen. 
När vi kom till Brösarp fick Eskil en stark hemlängtan och någon konstig extra raketkrydda i tanken och försvann mot Tarstad i en ryslig hastighet. De 3 kvarvarande kryddorna fortsatte mot Andrarum, Lövestad, Sövde, Blentarp där Staffan svängde av mot Skurup och Svedala medan Anneli och Hans fortsatte över Häckeberga på hemvägen till Malmö.

Det blev en härlig runda på dryga 20 mil för Anneli, Hans, Staffan och Eskil

Några bilder finns här

Välkommen



< Tillbaka >