Rubrik Datum Text av Bilder av
Kryddiga Lucia 2013-12-12 Maria Hans

Lucia kortegen Malmö 2013-12-12. Jahapp! Så har man varit med om det också.
Mycket förberedelser för en kortare tur på ca 15-20 min som avslutades m Glögg, pepparkakor och Lussekattor. Sen fanns det ju dom som även åt en hamburgare (Per bl.a.) Jag blev lite avundsjuk på deras klubbstuga, såg riktigt fin ut.
Hade inte Per kört idag hade jag nog inte kommit iväg på det hela då det inte kändes så bekvämt att ställa sig ensam bland alla dessa "främlingar" på det STORA torget i Malmö.  Fick trots allt träffat en del bekanta bl.a. Tomten som jag tilltalade och han visade sig vara en gammal kollega! Tyckte att jag var lika le som förr (ASG) när jag påstod att jag varit snäll hela året.
Det var kyligt idag men med rätt kläder märktes det inte (nåt för dig att prova Eskil) fast det är klart att det inte är alla som bor i Malmö utan har lite längre att köra.
Vi var tydligen strax över 100-talet Mc i kortegen och en hel del var smyckade m både glitter ljus mm. Den ena finare än den andra. Sen fanns det givetvis mer än en Tomte och även en o annan Lucia. Min Pärla fick lite rött glitter här o där samt en ljusslinga som tyvärr lös för svagt men det gör inte så mycket.
Vi kom och genomförde det hela och representerade Er andra Kryddor

Om vi inte ses innan så vill jag passa på att önska Er alla en riktigt God Jul m nära och kära// kram på er alla!!!

Maria


Två Kryddor, inga veklingar här inte


< Tillbaka >