Rubrik Datum Text av Bilder av
RingsjönRunt 2015-05-03 Robban Arne
Härligt, vårsolen lyser på oss från en nästan molnfri himmel när vi träffas utanför Klubben för en tur ut i den Skånska hagen. Vi kom fram till att en knixig runda runt Ringsjöarna var en lagom tur denna dag så vi lirkade oss ut ur Malmö och via en mängd småvägar och många vänster höger passerade vi utanför Staffanstorp, Dalby, Veberöd för att sen ta en först bensträckare vid Harlösa kyrka där vi även hämtade upp Leif. Vidare mot nord och sen Lyby, Osbyholm, Sätofta för att stanna på Hardy´s i Höör för kaffe och nåt mer eller mindre hälsosamt i magen. Nu hade det börjat komma lite kall vind så vi räknade snabbt ut att vi skulle få denna mitt i flabben på vägen söderöver, jodå vi räknade rätt. Åkte över Stehag, Skarhult, Flyinge där vi sakteliga skingrades för olika vägar hem, men Lund, Åkarp Malmö blev någras färd iallafall.
Tack, Ingvar, Geoffrey, Ingvar_S o Maria, Arne, Åke, Leif, Staffan, Robban.

Några Bilder finns här

När sedan Staffan fattat pennan och skickar ut följande poesi, då vet vi att dagen var perfekt.

"Ja det var en härlig tur idag. Ip kändes yster och pigg efter en extra kraftig frukost bestående av 98 oktan. Man riktigt kände hur det ryckte i henne som om hon ville säga åt mig att låta henne sträcka ut som bara hon kan!
Så....... efter Sandby vred jag lite mer bestämt på rullen och hon svarade med att dra iväg med ett förnöjsamt gurgel och en ståpälsframkallande symfoni av välljud från de bakre regionerna! Längs de kurvigt böljande småvägarna, kantade av trädens ljusa grönska kändes det att man var i fullständig harmoni med universum!   

Tack för idag.  // Staffan "

Matintag

< Tillbaka >